buğday buğdayda için ürünler (4)

BİYOLOJİK BUĞDAY UNU Tip 750 - 1kg

BİYOLOJİK BUĞDAY UNU Tip 750 - 1kg

Tip 750 buğday unu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady tarım işletmelerinden elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popüler un türlerinden biridir. Buğday unu, protein (gluten) içeriği sayesinde hamur işlerine elastikiyet kazandırır ve daha az kırılmalarını sağlar. <strong>İçindekiler:</strong> buğday <strong>100g'daki besin değeri</strong> Enerji değeri 1450kJ/342kcal - %17 GDA*T yağ 1,8g - %2,6 Bunun içinde doymuş yağ asitleri 0,7g - %3,5 Karbonhidrat 68g - %26 Bunun içinde şekerler 0,5g - %0,6 Lif 2,9g Protein 12g - %24 Tuz 0,01g - %0,2 *Referans Alım Değeri <strong>Kullanım</strong> Tip 750 buğday unu, ekmek pişirmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmel bir şekilde uygundur. Krepler, waffle'lar veya çorbalar ve soslar için kıvam artırıcı olarak idealdir. <strong>Notlar</strong> Kuru ve serin bir yerde, hava geçirmez bir ambalajda saklayın.
Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Tip 750 buğday unu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady çiftliklerinden elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popüler un türlerinden biridir. Buğday, protein (gluten) içeriği sayesinde hamura elastikiyet kazandırır ve daha az kırılmasını sağlar. <strong> İçerik: </strong> buğday <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 1450KJ/342kcal - %17 RWS*yağ 1.8g - %2.6doymuş yağ asitleri 0.7g - %3.5karbonhidrat 68g - %26şekerler 0.5g - %0.6lif 2.9g - %12protein 12g - %24tuz 0.01g - %0.2*referans gıda değeri <strong> Kullanım </strong> Tip 750 buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krepler, waffle'lar veya çorbaların ve sosların koyulaştırıcısı olarak idealdir. <strong> Notlar </strong> Kuru ve serin bir yerde, sıkıca kapatılmış ambalajda saklayın.
Organik Ekmeklik Buğday Unu Tip 750 - 1 kg

Organik Ekmeklik Buğday Unu Tip 750 - 1 kg

750 tip buğday unu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady Farms'tan elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popüler un türlerinden biridir. Buğday, protein (gluten) içeriği sayesinde hamurun elastikiyetini artırır ve daha az dağılmasını sağlar. <strong> İçerik: </strong> Buğday <strong> 100 g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 1450kJ/342kcal - %17GDA* Yağ 1.8g - %2.6 Doymuş yağ asitleri 0.7g - %3.5 Karbonhidrat 68g - %26 Şekerler 0.5g - %0.6 Lif 2.9g - %12 Protein 12g - %24 Tuz 0.01g - %0.2* Referans gıda değeri <strong> Kullanım </strong> 750 tip buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krep, waffle veya çorbalar ve soslar için kıvam artırıcı olarak idealdir. <strong> Notlar </strong> Kuru ve serin bir yerde, çok sıkı bir ambalajda saklayın.
Bulgur 1000g

Bulgur 1000g

<strong>Bulgur</strong>, yüksek besin maddesi içeriği sayesinde sağlıklı bir tahıl ürünüdür. Yavaşça kana karışan karmaşık karbonhidratlar kaynağı olduğundan, hareket etmek için enerji sağlar. Bitkisel proteinler açısından son derece zengindir ve az miktarda yağ içerir. Pişirilmemiş bir porsiyon bulgur, 12 gram protein, 76 gram karbonhidrat (bunların 10-18 gramı diyet lifidir) ve çok az miktarda yağ sağlar. Pişirilmiş bulgurun glisemik indeksi 46'dır. Bulgur, sağlık için değerli birçok mineral içerir. En yüksek miktarlarda bulunanlar: potasyum, magnezyum, fosfor, demir, çinko, manganez, bakır. Bulgur, sinir sisteminin düzgün çalışması ve tüketilen gıdalardan enerji elde edilmesi için önemli olan B vitaminleri açısından değerli bir kaynaktır. B vitaminlerinin yanı sıra, bulgur ayrıca E ve K vitaminleri de sağlar. Bulgur, düşük glisemik indeksi nedeniyle diyabetikler için uygundur.